Service ALL-IN Voor: Categorie 2 AED

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 256,15 256.15
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Artikelcode: FE9D-192CA_20170128180955

Beschrijving

AED service All-IN bestaat uit:

Service Center

U kunt voor al uw vragen over retourzendingen, inzetgegevens, onder-delen, bestellingen, klachten etc. bij het BLS Heerhugowaard Service Center terecht. Het BLS Heerhugowaard Service Center zorgt ook voor informatie over eventuele software updates (bijv. nieuwe richtlijnen).

Database

Uw AED wordt opgenomen in onze database. Zo brengen wij u tijdig en periodiek op de hoogte van vervanging van elektroden en/of batterij en eventuele (software)updates.

Melding AED-inzet 24 uur per dag / 7 dagen per week

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een melding doen van een AED-inzet. Onze medewerkers zullen dan binnen 6 uur bij u op locatie zijn en de hulpverleners die de AED hebben gebruikt, begeleiden bij de verwerking van de indrukken en de inzet doornemen. Het intern geheugen van de AED zal worden uitgelezen (waaronder ECG-gegevens) en besproken. Eventueel worden de ECG-gegevens naar de behandelend arts gestuurd. De AED wordt weer klaargemaakt voor gebruik.

Vervangende AED

Bij een defect* aan uw AED zorgen wij binnen 24 uur voor een vervangend toestel. Zodoende heeft u altijd een goed werkende AED tot uw beschikking.
* Met uitzondering van een recall/update van de producent van de AED.

Jaarlijkse controle AED

Uw AED wordt jaarlijks door één van onze servicemedewerkers volgens de handleiding van de producent gecontroleerd.
Na de controle krijgt uw AED een controlesticker zodat u kunt zien wanneer de volgende controle gaat plaatsvinden.

Inclusief kosten onderdelen

U krijgt geen aparte factuur voor de onderdelen (elektroden en/of batterij) bij periodieke vervanging. Hierdoor heeft u vaste jaarlijkse onderhoudskosten.

Vervangen onderdelen op locatie

Één van onze servicemedewerkers zal de periodieke vervanging van de elektroden en/of batterij bij u op locatie uitvoeren.

Software updates op locatie

Indien er een softwareupdate moet plaatsvinden, bijvoorbeeld in verband met nieuwe reanimatierichtlijnen, zal deze tijdens het servicebezoek worden geïnstalleerd.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein