ROTAID SOLID PLUS HEAT LED

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 603,79 603.79
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Rotaid Solid Plus Heat Led

De Rotaid Solid Plus Heat LED is een zeer sterke AED kast die iedere AED kan herbergen met uitzondering van de Primedic en CardiAid AED’s. Voor de Zoll AED Plus & Zoll AED 3 is additioneel een beugel vereist. Alle andere AED’s kunnen zonder modificaties worden geplaatst. De kast heeft een IK waarde van 10. Deze test is afgenomen door een onafhankelijke organisatie. Uit deze test is gebleken dat de AED kast een voorwerp van 5 kilo vanaf een hoogte van 40 cm kan weerstaan, zonder zichtbare schade.

Daarnaast heeft de Rotaid Solid Plus Heat LED een IP-waarde van 55. Dit betekend dat de kast in een stoffige ruimte kan worden geplaatst en spuitwaterdicht is. Hierdoor kan de kast op veelzijdige locaties worden geplaatst.

De vorm van de AED kast is gebaseerd om een reddingsboei. Door het handige en openingsmechanisme is de AED erg snel bereikbaar. De kap kan door middel van een intuïtieve draaibeweging snel worden geopend. De kap blijft door middel van een nylon band hangen aan de achterwand. Op deze manier is de gehele kast geopend en heeft u de volledige toegang tot de AED.

Op de kap staan pijlen in een draaiende beweging gevisualiseerd, zodat de opening van de kast in de meest stressvolle situatie als zeer eenvoudig wordt ervaren.

De kleur van de kast is volgens de normen van Ilcor. Ilcor is een Europese organisatie die eenheid in de kleurstelling en logo’s nastreeft op het gebied van AED’s. De groene algemene kleurstelling bevorderd de herkenbaarheid van de AED kast voor de hulpverlener. De kap is beschermd tegen langdurige zonnestralen, zodat er geen verkleuring kan optreden.

Optioneel kan er een slot worden geleverd bij de AED kast. AED-Partner adviseert geen slot te plaatsen. Een slot werkt vertragend in een kritieke situatie, waarbij ieder seconde telt. De Rotaid Solid Plus Heat is voorzien van een auditief alarm.

De kast wordt geleverd met bevestigingsmaterialen.

Hoe bevestig ik de AED kast?
Plaats de kast op een schaduwrijke muur, waar een 220V stroomvoorziening aanwezig is.

  1. Boor 4 gaten in de muur en stop daar vervolgens de meegeleverde pluggen in.
  2. De achterwand hangt u vervolgens met behulp van 4 bouten in de muur.
  3. Aan de plastic kap bevind zich een nylon band. Deze band bevestigd u vervolgens aan de achterwand.
  4. Plaats de AED en draai de plastic kap dicht.
  5. Als laatste stap sluit u de kast aan op de stroomvoorziening.
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein