ROTAID PLUS BINNENKAST

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 361,79 361.79
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Rotaid Plus binnenkast

Met een intuïtieve draaibeweging is de Rotaid Plus AED binnenkast snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die via de ophangbeugels snel te grijpen is.
De kap blijft door middel van een nylon band aan de achterwand hangen. Via een roestvrijstalen haak aan de onderzijde van de Plus kunt u eenvoudig een zegel, tag of ander item bevestigen.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV filters, om uw AED tegen direct en indirect zonlicht te beschermen en garandeert daarnaast een langdurige transparantie.

Door moderne productietechnieken en het gebruik van gerecyclede kunststoffen kan de Plus met recht een duurzame wandkast worden genoemd.De Plus kan optioneel worden voorzien van een akoestisch alarm of AED standaard (te gebruiken bij AED zonder handvat).

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein