Aivia 200 buitenkast alarm verlichting en verwarming

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 652,19 652.19
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

AIVIA 200 waterdichte buitenkast met zichtvenster, nachtverlichting, verwarming, alarm en adapter 220-24V

De AIVIA 200 kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van een gebouw worden bevestigd. De AIVIA 200 bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers.

Plaatsing

Een ventilatie in de behuizing van de AED onderdrukt te hoge temperaturen, maar is geen koelelement. De AIVIA moet derhalve in de schaduw worden geplaatst, om te voorkomen dat de temperatuur door direct zonlicht te hoog oploopt.

Functies:

•Het compartiment van de AED is voorzien van dag/nacht verlichting door middel van LEDS, met ingebouwde licht-sensor.•Zodra de klep wordt geopend, gaat er automatisch een visueel alarm af (rode knipperende LEDS).
•Een auditief alarm (95 dB) gaat af zodra de opening van de kast wordt geforceerd.
•Een verwarmingselement, gekoppeld aan een thermometer, zorgt ervoor dat uw AED in de winter vorstvrij blijft zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ingebouwde thermometer schakelt de verwarming automatisch in wanneer de minimumtemperatuur wordt bereikt.
•Optioneel is een oplaadbare batterij (UPS) leverbaar die bij een eventuele stroomuitval de werking van de kast veiligstelt. 

Afmetingen:

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Gewicht = 3,5 kg

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein