LRH

Levensreddend handelen

Dicht bij de praktijk is het motto van BLS Heerhugowaard. Naast reanimatieonderwijs zijn we expert in het trainen van levensreddende handelingen. 

Wij brengen kennis over op anderen, zodat deze zichzelf verder kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Bij BLS Heerhugowaard zorgen wij voor een prettige en veilig leerklimaat. Hierdoor kan de deelnemer zich ontwikkelen dankzij een duidelijke theoretische onderbouwing, het oefenen van praktische vaardigheden en opbouwende feedback die bijdraagt aan het leerrendement van de deelnemer.

In de trainingen voegen we expertise samen om realistische scenario’s te trainen met een hoog leerrendement.

ABCDE-trainingen

Het herkennen en behandelen van levensbedreigende situaties is van levensbelang. Een gestructureerde benadering leidt tot een hogere kans op overleven. Wij kijken graag binnen uw organisatie hoe wij deze ABCDE-trainingen kunnen integreren in uw dagelijkse werkzaamheden. Wij hebben onder andere ervaring met dergelijke trainingen bij politie, brandweer,  verpleegkundigen en artsen in de acute zorg. 

Maatwerk

Hoe beter een ABCDE-training aansluit op je dagelijkse werksituatie, hoe groter het leerrendement. Daarom ontwikkelt en verzorgt BLS Heerhugowaard veel maatwerk trainingen: trainingen die zijn toegesneden op de werksituatie of specifieke teamprestaties. 

We organiseren deze trainingen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 Levensreddend handelen ABCDE training BLS Heerhugowaard

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein